• Honden

 •  

  Alle ras- en rasloze honden, groot of klein,

  zijn welkom in de dierenkapsalon.

  Ze krijgen een vakkundige en diervriendelijke behandeling.

  Elke hond krijgt ruim de tijd en aandacht die hij/zij nodig heeft.

   

   Waarom het trimmen van uw huisdier van groot belang is.

  1. Schoon is gezonder. Het haar trekt vuil, pollen, tweedehands sigarettenrook en nog veel meer aan. We aaien en knuffelen ze, spelen met de kinderen en liggen bij ons op de bank of in bed. Wel zo fris dus!
  2. Een dikke of geklitte vacht kan ernstige problemen verbergen, zoals tumoren, huidproblemen, ongedierte, ontstekingen of zelfs vreemde objecten.
  3. Trimmen op gezette tijden kan ernstige aandoeningen op tijd aan het licht brengen. Bijna elke trimmer heeft wel een  verhaal van een aandoening (bijvoorbeeld een tumor) die door de eigenaar niet was opgemerkt, maar tijdens de  trimbehandeling aan het licht kwam. Door geregeld de trimsalon te bezoeken weet hij/zij precies wat wel en niet  normaal is bij uw huisdier.
  4. Lange nagels kunnen niet alleen in de voetzooltjes groeien, maar kunnen ook de stand van de voeten veranderen, wat op zijn beurt voor andere gezondheidsproblemen zorgt.
  5. Dood haar moet uit de vacht worden verwijderd, zodat de huid kan ademen, anders liggen huidproblemen en ontstekingen op de loer.
  6. Een schoon, blij, gezond huisdier is veel aantrekkelijker dan een vieze, stinkende hond en krijgt ook meer aandacht. Uw huisdier zal u dankbaar zijn.

  (tekst Trimacademie) 

  Maak een afspraak